Szkolenie Paweł Serafin cz1
10 paź 2019
Kolejne wspaniałe i obfitujące w masę wiadomości szkolenie za nami. Dziękujemy Szefowi
Paweł Serafin, tytanowi pracy za konkretny wycisk
Przez trzy dni, od rana do wieczora pracowaliśmy nad zakąskami, z ryb, wieprzowiny, drobiu i dziczyzny. Testowaliśmy połączenia smakowe, przerobiliśmy sosy sałatkowe i dressingi. Były ryby… sandacz, szczupak, halibut, śledzie. Popracowaliśmy nad dodatkami bankietowymi jak i octowymi piklami w różnych wydaniach. Piekliśmy mięsa według tradycyjnych, przedwojennych receptur, królowały buliony i wywary.
Paweł to cudowny nauczyciel potrafiący dzielić się ogromną wiedzą kulinarną i umiejętnościami technicznymi, przy tym wybitnie skromny. Jeszcze raz dzięki. Do następnego razu !